Massage & Coaching

Je lichaam is het meest kostbare dat je hebt in je leven.
Je lichaam is het voertuig voor je ziel en hoe lekkerder je in je vel zit, hoe makkelijker je gelukkig door het leven stapt.

De massages die ik geef zijn op vele vlakken opbouwend en ondersteunend voor je. Harmoniserend, vitaliserend, helend en vooral ook: Bijzonder aangenaam!


Lichaamsfluisteraar

Ik heb zelf een wakker lichaam. Al ruim 10 jaar luister ik heel intuitief naar wat mijn lijf me vertelt. Ik ben heldervoelend en -ziend en dat maakt dat ik in de massages niet alleen je spieren los masseer maar ook heel makkelijk helingstechnieken integreer.

Jouw lichaam zal zich vanzelf op een heel diep celniveau herkend en erkend voelen en daardoor voel je je met elke massage vrijer worden om helemaal je eigen draai te geven aan je leven.

teder-godishaEr zijn verschillene vormen van massage die ik geef:

Kies voor een Quantum Essence Massage Als je graag jouw volledige potentieel wilt leven.
Al in 1 sessie help ik je lichaam weer te herinneren wie je ten diepste bent. Ik her-verbind je met je ziele-blauwdruk.
Met een paar sessies kan je er zeker van zijn dat je leven zich op een pad van zelfontvouwing gaat bewegen.
Altijd weer heerlijk om te zien hoe blij mensen zijn met deze sessies.

Soms zijn thema’s die bij je spelen wat gecompliceerder of vind je het fijn om met regelmaat een update te ontvangen om je leven lekker in stroming te houden. In dat geval kan massage coaching een uitkomst zijn. In een aantal sessies ruimen we de blokkade’s in je lichaam en energieveld op terwijl je onderwijl tot inzicht komt wat je kunt doen om weer makkelijker in ‘flow’ te leven.

Alleen voor vrouwen biedt ik een veilige ruimte om nog verder te dieptes van essentie vrij te maken met tantrische massages:
De Kashmirische massage is een heel zachte vorm van aanraken waarbij je heel diep in een sensitieve ontspanning komt. Heerlijk om dieper in je essentie thuis te komen.
De yoni-healingmassage is voor jou als vrouw een heel liefdevolle en tegelijk effectieve manier om je vitale levensenergie weer in eigen beheer te krijgen. Blokkades uit vroegere onveilige situaties worden losgemaakt en je lichaam gaat herkennen hoe het is om helemaal thuis te zijn in de grootsheid van je natuurlijke essentie.

De massages die ik geef zijn een feest van erkenning voor je lichaam. Je zult je herboren voelen na een sessie!