Quantum Essence Massage

Open Source
Quantum Essence Massage is een ‘open source’ werkwijze waarin we je lichaam her-verbinden met jouw unieke blauwdruk.

Pure levensstroom
Tijdens een massage is mijn lichamelijke intuïtie, in samenwerking met mijn heldere bewustzijn, een instrument voor de oorspronkelijke pure levensstroom.

Zieleweven
Vaak zonder (en soms ook met) woorden ontstaat er een samenspel van ziel tot ziel waarin jouw lichaam die informatie vrij gaat geven welke aangeraakt, opgelost en geharmoniseerd mag worden. Dit is een organisch proces, in volledig vertrouwen op de natuurlijke levenskracht en jouw persoonlijke zielsbestemming.

Intentie
Ik vraag je duidelijk je eigen intentie en verlangen uit te spreken. Van daar uit ontstaat een synergie waarin het leven je zal helpen je verlangen waar te maken.

Magic flow
Je zal vanzelf merken dat je doorgaans veel lekkerder je eigen stroom kunt volgen. Je natuurlijke magie komt tot leven.

Quantum healing
De basis van deze massage is rebalancing, klassieke massage en andere technieken (Trager, feldenkrais, Lomi Lomi, etc.).
Tijdens het masseren gebruik ik (zo nodig en indien gewenst) diverse quantum-helingtechnieken om inzicht, verlichting en doorstroming te brengen op diepere zielsniveaus.

Doorbraak en verankering
Eén sessie kan al veel voor je betekenen. Een doorbraak in bewustzijn.
Vaak is het nog fijner om een aantal sessies te ontvangen. Daardoor wordt er op diepere lagen harmonie gebracht en raakt de nieuwe levensstroom makkelijker verankerd in je dagelijkse leven.

Het tarief is 90 euro voor een sessie van 1,5 uur.
Duurt de sessie langer dan komt daar 30 euro per half uur bij.

Een serie sessies is ook mogelijk. Indien vooraf afgesproken kunnen we dan kijken naar een korting.