Yoni healing

Het energetisch vrij maken van je seksuele organen helpt je je Shakti-kracht vrijuit te laten stromen waardoor je met meer gemak en ‘flow’ jouw eigen paradijs kunt realiseren op aarde. Stromend, volledig vrij en vrouwelijk.

Een yoni-healing heelt je op alle levels. Het brengt lichaam en ziel samen.
Ik zelf ervaar het vrij maken van de yoni als een heel diepe helende en heilige ervaring. Alles valt weg tussen jou en jouw essentie.

pioenhart-godishaVrij maken
In je yoni kunnen blokkades zijn ontstaan door negatieve seksuele ervaringen of onverwerkte herinneringen van jezelf of misschien zelfs vanuit vorige generaties. Ook kunnen er verkrampingen zijn ontstaan door overtuigingen en conditioneringen over seksualiteit  die jou beïnvloed hebben.

Door het aanraken en masseren van deze blokkades kunnen celherinneringen loskomen en helen. Er kunnen allerlei gevoelens omhoog komen. Je kunt verdriet of boosheid ervaren, verstilling, blijdschap en zelfs extase.

Zeker voor hoog sensitieve vrouwen is een liefdevolle verbinding met je yoni behulpzaam om vol plezier, zelfvertrouwen, stevig geaard en tegelijk met een krachtige intuïtie door het leven te kunnen gaan.

Veilig
Voordat een afspraak wordt gemaakt voor een yoni-healing is het fijn om eerst één of meer helende massages te ontvangen zodat we al op elkaar afgestemd raken. Hierdoor kan er in je lichaam voldoende vertrouwen groeien voor het ontvangen van deze sessie.
Als je zelf al ervaringen hebt met het vrij maken van je Shakti-kracht is dat niet perse nodig. We overleggen dan samen in een Skype- of intakegesprek.

Vanzelfsprekend ben ik met volledige aandacht en respect bij jou aanwezig.
Jij houdt elk moment zelf de regie in handen. Er is zorgvuldige aandacht om de sessie voor jou een helende en weldadige ervaring te laten zijn.

Partner
Het is eventueel mogelijk om je partner mee te nemen voor een Yoni healing-sessie.
Zo kan ook h/zij de massage leren te geven.

Voor een yoni healing-sessie vraag ik 130 euro (Met partner 150 euro)
Een sessie duurt ca 2 uur