Sri Vidya tantra

Sri Vidya is een vDevipuraman de oudste vormen van tantra. Ceremonie en mantra zijn belangrijke aspecten binnen deze stroming.

In 2014 ben ik ingewijd in deze materie door een prachtig Shakti-ritueel dat William Thomas gaf in het 1e jaar van de Tantra Academie. Ik heb daarbij een mantra geleerd en ben dat dagelijks gaan oefenen. Van daaruit is mijn interesse in en verbondenheid met deze stroming in tantra alleen maar inniger geworden. Het is indrukwekkend, de harmonie die ontstaat in devotie aan ‘het leven dat we samen zijn’.

devpuram yoni 1Januari 2016 heb ik in India in Devipuram de ‘Kalavahana‘ ceremonie geleerd. Ook heb ik de Sri Yantra leren maken. Zowel de ceremonie als de yantra’s hebben mijn leven een vernieuwde wending gegeven.

Het is een reis die steeds meer verdieping brengt in een magisch mooi leven.
Als je nieuwsgierig bent kijk dan verder via de tabbladen.