Sri Vidya Tantra

Sri Vidya is een vDevipuraman de oudste vormen van tantra. Ritueel en mantra zijn belangrijke aspecten binnen deze stroming.

3 jaar geleden ben ik ingewijd in deze materie door een prachtig ritueel dat William Thomas gaf in het 1e jaar van de Tantra Academie. Ik heb daar een mantra geleerd en ben dat dagelijks gaan oefenen. Van daaruit is mijn interesse in en verbondenheid met deze stroming in tantra alleen maar gegroeid. Het is indrukwekkend, de harmonie die ontstaat in devotie aan ‘het leven dat we samen zijn’.

devpuram yoni 1Vorig jaar heb ik in Devipuram in India het ‘Kalavahana‘ ritueel geleerd. Ook heb ik de Sri Yantra leren maken. Zowel het ritueel als de yantra’s hebben mijn leven nieuwe zingeving gegeven.

Het is een reis die steeds meer verdieping brengt in een magisch mooi leven.
Als het je aanspreekt kijk dan verder op de links.