Massage coaching

Soms is het goed om elkaar wat vaker te ontmoeten om meer lucht te krijgen in jouw eigen ‘draaiboek’.
Met een goed gesprek, verschillende transformatie-technieken, met lichaamsoefeningen en/of massage gaan we op weg om jouw levenspad vrij te maken voor dat wat je jezelf toewenst. Samen ruimen we blokkades op en vinden we meer helderheid om te bepalen welke stappen je zelf wilt of kunt gaan zetten in jouw leven.

Het mooie van mijn manier van werken is dat verandering  zelfs kan ontstaan zonder dat je er zelf hard voor moet ‘werken’…
Zowel jouw ziel als jouw lichaam zetten die stappen die van nature voor handen liggen om je leven in een prettiger flow te brengen.

berusting-godishaThema’s om aandacht te geven kunnen zijn:
– Het gevoel dat je vast loopt en niet verder komt
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Het idee dat je hard moet werken om er te mogen zijn
– Conflicten hebben met je omgeving
– Geen geschikte partner vinden
– etc…

Elk thema dat je bezighoudt kan een startpunt zijn om mee (verder) te werken.

Als je wilt geef ik je passende oefeningen mee om thuis mee aan het werk te gaan. Dit kan zowel zijn in de vorm van inzichtoefeningen over waar je staat in je leven en welke kant je op wilt, als ook om oefeningen waarbij je meer energetisch bewustzijn ontwikkelt. Ook heb ik een heel aantal zelfhelings methodes in mijn koffertje die je makkelijk en praktisch zelf kunt gaan toepassen om je emotionele blokkades zelf te leren ontladen.

Voor massage coaching vraag ik 80 euro per sessie van 1,5 uur.