11:11

Naar bed
Edward en ik staan onze tanden te poetsen. Beiden bij een eigen wastafel in de badkamer. Het is voor het eerst dat ik in een huis woon met 2 wastafels naast elkaar. Ik maak er een grap over als we beiden onze borstels uitspoelen onder de waterstraal.

11:11
Ik loop mijn kamer in om het glas te pakken om water te gaan drinken. Het glas staat voor mijn wekkertje dat 11:11 aangeeft. Ik voel een schokje door me heen gaan terwijl ik met het glas in de hand terug loop naar de kranen. Het voelt diep in mijn wezen als een signaal van synchronisatie.
Ik vertel Edward dat de symboliek die ik waarneem, in een aantal beelden die samen komen, voor mij voelt als een geschenk vanuit de kosmos. Samen afgestemd en in balans met hemel en aarde.

De kosmos
Het is alweer een tijdje terug dat ik bij Edward in bed sliep. Ik woon hier nu 3 weken en in die tijd heeft mijn lijf veel behoefte gehad aan eigen ruimte om de verandering van woonplek en leefstijl te kunnen doorleven. Overdag is daar meer ruimte in gekomen. Met nog de nodige woordenwisselingen is er een nieuwe balans gegroeid waarin ik voel dat ik, ondanks dat ik in ‘zijn huis’ woon, mijn authenticiteit kan bewaren in verbinding.

Als we in elkaars armen liggen voel ik een enorme zachte openheid in Edward. Ik zeg hem: “Ik weet dat jij het ook voelt dat je nu hier bent maar deels ook vanuit ‘de andere kant’ aanwezig. Dit is multidimensionaal bewustzijn. Ik voel Shiva in jou.”
Terwijl we vrijen zie ik sterrenstelsels door ons heen dansen. We gaan op in een kosmisch verbond van leven voor het leven. Voorbij aan hem, voorbij aan mij. We gaan op in die plek waarin alles samen komt, in liefde.

Nieuw begin
Vandaag voel ik dat we samen weer een deur hebben kunnen openen voor elkaar. Ik maak de Puja schoon en hang een schilderij op dat ik maakte. De ontstane harmonie komt tot bloei in huis.

Geluk is heel gewoon
Een voorbeeld van hoe geluk heel dichtbij kan liggen…. Mijn ego worstelt nog geregeld door alles wat ik achterliet en dat wat niet is zoals sommige ego-delen het zouden willen zien. Toch zou ik deze dans van onze zielen niet willen missen.
Het geschenk van Edward dat ik voluit mezelf mag zijn, met alle kleuren die daar in opkomen, is onbetaalbaar. Helend en opening gevend om mijn soms uitdagende spirituele levensavontuur meer te integreren in een gemoedelijke dagelijkse werkelijkheid.

Ik voel me dankbaar <3